Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CsiniBlog

Fehérneműk, összeállítások, újdonságok, terméktesztek. Hagyományos és Érzéki vonalakon :)

Linkblog

Fehérnemű Fashion Blog

2010.12.01. 18:04 Sirid

Fehérneműt ajándékba –Útmutató férfiaknak

Címkék: vásárlás férfi karácsony ajándék fehérnemű

Pasi szemmel egy erotikus fehérnemű bolt valahol a titkos éjszakai nassolás és a borzalmas horror kategória között van. Én mindig nagyra értékelem az olyan férfiakat, akik felvállalják azt, amire vágynak, és készek maguk beszerezni a hozzávalókat. De az Urakat abban a pillanatban, amikor át kell lépni egy ennyire „női” bolt küszöbét, nem fogja lelkesíteni.
Minden marketing hülyeséget félretéve, erotikus fehérneműt ajándékozni jó dolog. Először is, mivel azért abból szex lesz, másrészt az azt jelenti az ajándékozottnak, hogy „gondoltam Rád, és Téged akarlak a szexuális fantáziáimban látni”.

Az évek tapasztalatából okulva íme egy kis útmutató erotikus fehérnemű vásárlásához:

 A nők mindig úgy választanak fehérneműt, hogy „mit takar”. A férfiak pedig úgy, hogy „mi van kint belőle”. Ez a kettő egymásnak tök ellentmond, felvázolva ezzel az evolúció összes nő-férfi problémáját, így a leges legfontosabb szabály:

1: Mindig azt vedd meg, ami NEKED a legjobban tetszik.  Nyílván, ha pl. a császármetszés miatt van egy vágás a hasán, és még előtted sem szereti mutogatni, akkor ne válassz kétrészes bikinis fazont, de ilyeneken kívül soha ne úgy közelíts a dologhoz, hogy „a csajnak mi tetszene”. Erre még egy alapos indok: a nők úgyis megvesznek maguknak mindent, ami nekik bejön, szóval ebben gondolj nyugodtan magadra.

2: Ne legyen egy fix elképzelt kép előtted a termékkel kapcsolatban. Gyakran találkozom olyannal, hogy valaki egy magazinban, vagy neten talál egy képet, és csak és kizárólag AZT a ruhát keresi.  Persze, ha ez egy fehérnemű reklám, akkor még nagyjából rendben is van a dolog, de egy sima magazinos képen általában ilyen felemás, összetákolt, csak a kép kedvéért megcsinált ruha van, ami ráadásnak még utólag photoshoppal szanaszét van retusálva is.  Szóval egy olyan termék, ami  -létezik-, nagyban előremozdítja a beszerezhetőségét.

3: Hasznos a hölgy méreteinek –ha nem is pontos- de elnagyolt ismerete. Az erotikus rucikhoz nem kell olyan nagyon pontos méret meghatározás, mivel általában elasztikus anyagból készítik.  (A rutinos pasik ilyenkor előkapják a telefont, amiben ott lapul a hölgyről készített egész alakos normál utca ruhás kép. Vagy nem ruhás. De abból sose csinálunk problémát ;) )

4: SOHA ne vegyél neki hagyományos, merevítős melltartót próba nélkül. Egy olyan vassal, merevítővel ellátott darabot akarsz nélküle vásárolni, amit a párod napi 8-10 órát fog viselni. Hiába tudod a méretet, egyszerűen annyira alacsony a választási siker valószínűsége, hogy nem éri meg.
Ilyen kis szexi átlátszó, „játszós” darab már más téma, de ha mindenképpen egy melltartóval akarod meglepni, akkor inkább kérj vásárlási utalványt.

5: Választásnál vedd figyelembe nagyon alap kritériumokat. PL. : amit fent írtam, hogy ha van egy vágás a hasán, akkor érdemes olyat választani, ami azt takarja, ha fém allergiája van, akkor véletlenül se válassz fém csatos darabot, stb.

6: A cicaruha 160 centi alatt nem ajánlott. (első kép)

7: Ha még soha nem vettél neki ilyet, és még Ő sem lepett meg ilyennel, akkor elsőnek lehetőleg ne a legrib@ncosabbat válaszd. Egy áttetsző baby-doll vagy egy szép kis szett combfixxel a megfelelő „kezdő kit”.

8: Mindenképpen kérdezz rá, hogy ünnepek után visszaviheted-e, ha mégsem lesz nyerő. Ha nemleges a válasz, akkor az nem a Te boltod :)

9: Rengeteg on-line webáruház van a neten, egy nyugis estén érdemes kettesben leülni a gép elé, és megnézni egy-két oldalt. Így simán tudsz tájékozódni, hogy Neki mik azok a fazonok, színek, szerepruhák, amik tetszenek. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csini.blog.hu/api/trackback/id/tr212486576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása