Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CsiniBlog

Fehérneműk, összeállítások, újdonságok, terméktesztek. Hagyományos és Érzéki vonalakon :)

Linkblog

Fehérnemű Fashion Blog

2010.02.06. 22:41 Sirid

Jelmezek és szerepruhák pici cicire 3. rész

Címkék: nővérke domina csipke jelmez fétis szexy szobalány szerepruha

Ez a kategória sok lehetőséget kínál a témában, hiszen a szerepruhák nagy többsége konkrétan egy adott dologra hegyezi ki a figyelmet, és ebben az a jó, hogy pl. egy nővérke szerkónál válogatva a gyártók és fazonok között, tuti találunk olyat, ami nem nagy dekoltázzsal, hanem ejtett vállal, vagy extrém fenékmegoldással készül. Ráadásnak a  szerepruhák nagy része nem átlátszó anyagból készül, és ez megint csak előnyös dolog.  Ennek másik nagy előnye, hogy ha olyan felsőrészű rucit választunk, akkor még melltartó is felvehető hozzá, amit egy kis játékba vagy sztriptízbe építve érzékien lehet rétegről rétegre haladva levenni.

Első képünkön egy nővérke ruhát választottam ki, klasszikus szerepruha, igazán sok játékosságra ad lehetőséget, és mindkét nem körében közkedvelt. Ennek a fazonnak a vállra húzható nagy kerek gumírozott kivágása a szép bőrre, és a vállakra tereli a figyelmet, míg a cici részen lévő kereszt optikailag nagyít. A szetthez tartozó combcsipke és fejpánt pedig olyan kiegészítők, amik mind-mind  elterelik a figyelmet. A termék anyaga amúgy nagyon finom, és igen elasztikus, még egy sima farsangi buliba is megállja a helyét.

A másik termék egy szobalány ruci. A felső kerek topszerű nyakkivágás kis csipkefodorral magáért beszél, ráadásnak hátul fűzős megoldása miatt tényleg szépen be lehet a méretet állítani, és nem merül fel az a probléma, hogy eláll, vagy szűk a felsőrész. Hangsúlyos a poci és a csípő, a szoknyácska pedig az épp szorgoskodó hölgy popsiját emeli ki minden más testrészénél sokkal dominánsabban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csini.blog.hu/api/trackback/id/tr841735217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása