Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CsiniBlog

Fehérneműk, összeállítások, újdonságok, terméktesztek. Hagyományos és Érzéki vonalakon :)

Linkblog

Fehérnemű Fashion Blog

2010.02.05. 11:52 Sirid

Sexy ruhácskák pici cicire 2. rész

Címkék: fehér fekete sexy erotikus pink fehérnemű szexi cici pici necc baby doll

Másik nagy tévhit, hogy ha valakinek kicsi cicije van, azt el kell takarni.  Ez butaság, egy pici cici is ugyanolyan szép, és attól, hogy nincs direktben valami eltakarva, még nem biztos, hogy hangsúlyos.

Erre jó példa ez a pink necc ruha. A színe nagyon extra, szabása remek, igazából tökéletesen korrigálja a test aránytalanságait, és itt nem csak mellméretre gondolok. Hozzá tartozó y tanga kerek popsit csinál. Ennek a darabnak nagy előnye, hogy toppal, vagy csak melltartóval és farmerrel bármelyik buliba felvehető.

A következő előnyös darab a Baby-doll. A képen látható fehér, mellén fodros fehérnemű mindig tökéletes választás. Ebben a szabásban az a nagyszerű, hogy a csípőre és a combra tereli a figyelmet.
A fehértől sem kell idegenkedni, a fehér picit optikailag ugyan nagyít, de ez egyáltalán nem olyan nagy mértékű, mint azt gondolnánk, és ha van egy kis alapszínünk, akkor sokkal szexisebb, mint ugyanebből a fazonból a fekete. (Mellette a fodros "család" bikinis megoldása, ami a fodrok és a szabás mellett csakis pici cicin mutatós)

A szaténnal bolondított baby-doll pedig egy elegánsabb választás a klasszikus fazonokat kedvelőknek. (Majd egy félprofi kép ugyanezzal a darabbal egy pici cicis leányzón.)
 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csini.blog.hu/api/trackback/id/tr1001728889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása