Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CsiniBlog

Fehérneműk, összeállítások, újdonságok, terméktesztek. Hagyományos és Érzéki vonalakon :)

Linkblog

Fehérnemű Fashion Blog

2010.02.04. 11:19 Sirid

Sexy ruhácskák pici cicire 1. rész

Címkék: ruha sexy erotikus fehérnemű cici pici

Tipikus  helyzetkép a boltban, amikor egy hölgy tanácstalanul ácsorog a dobozkák előtt, majd felsóhajt „Ahhh, ezekhez nagy cici kell!”.

Igazából ez az erotikus fehérneműk egyik legnagyobb hibája, hogy szilikonmellű nőkön fotózzák, viszont a dobozban olyan falatnyi anyag van szánva a mellnek, ami kizárja még a közepes méretűeket is.  Persze léteznek olyan darabok, amik –kimondottan csak- pici cicin adják ki a fazont, és pici cicin mutatnak jól.
A legnagyobb tévhit a push-up misztériuma. Lehet, hogy egy estélyi ruha alá vagy tárgyalásra nélkülözhetetlen, de egy olyan szexi kis falatnyi darab, AMI TUTI, hogy lekerül, az alá már ciki a tömés.  Kérdezzenek meg hölgyeim bármilyen férfit.. 100ból 100 azt mondja, hogy ha már ott tartanak a lényegnél, akkor legyen a csomagolás dekoratív, vagy kurvás, vagy extrém.. de akkor már ne akarjunk olyannak mutatni magunkat, amilyen méretűek nem vagyunk.

Pár alapvető tipp a választáshoz:

  • Ne válasszunk hangsúlyos mellvarrásos ruhát
  • Ne válasszunk V kivágású holmit
  • Ne válasszunk mellrészen direktben hangsúlyos, átlátszó ruhát (Ha ilyen szeretnél, akkor legyen még valami a mell felett)
  • Előnyös a mellen csipkés, fodros, mintás termék
  • Legjobb választás a kerek vagy garbós nyakkivágás

Hangsúlyozzunk a mellen kívül bármi mást. Ez lehet egy szép váll, kerek popsi, csinos lábak, vagy ha valakinek szép bőre van, akkor lehet nyitott hátmegoldást, vagy hasnál nyitott együttes.

Ugyanez képekben. Az első képen a kis kék bársonycsík és a fekete csipkefodor remekül eltereli a figyelmet, és ráadásnak nagyon jól is mutat. Nagyon nagy előnye a terméknek, hogy Á vonalú, így pl. a körte forma lányoknak, vagy pocijukat/csípőjüket takarni akaró hölgyeknek is remek. Finom csipkéből készült együtteshez csipke tanga is tartozik, de külön lehet hozzá venni ugyenezzel a kék színű selyemszalaggal fűzős franciabugyit is.

A következő fekete csipkés darab tipikus példája annak, hogy a popsi hangsúlyozása és a kerek nyakkivágás együtt remek kombináció kisebb mellre.

Zárásnak egy kép, ahol egy átlagos mellméretű hölgy viseli a fenti fodros darabot. A fodrokkal és a kék bársonycsíkkal játszva teszik a csípő-mell arányát tökéletessé.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://csini.blog.hu/api/trackback/id/tr301728811

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Játék a cicikkel 2010.02.05. 12:16:05

Először is: én még ázsiai lányon ekkora mellet nem láttam, ráadásul teljesen természetesnek tűnik, nyista szilikon!Másodszor: van ebben a mellmasszázsban valami percerz, különösen amikor a mozgás a tehán tőgyének fejésére kezd melékeztetni, de sebaj.Mu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása