Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CsiniBlog

Fehérneműk, összeállítások, újdonságok, terméktesztek. Hagyományos és Érzéki vonalakon :)

Linkblog

Fehérnemű Fashion Blog

2010.01.18. 15:31 Sirid

Valentin napi ötletek

Címkék: akció sexy valentin body csipke tanga szexy

Elkezdtük a készülődést a valentin napra. A múlt héten leadtuk a rendelést a csini kis rucikra, amikből az obsessive márkából megérkezett egy komolyabb mennyiség.  Ez évben 2 fazont értékelünk le, ebből ez egyik egy nagyon szexy body, másik egy tanga.

A body az obsessive márka egyik legelső piacra dobott darabja, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Szerencsére idén eljutottak odáig, hogy más színekben is csinálják, így a fekete mellett piros és fehér színben is kapható.  A body gyönyörű, a csipkéje puha, simán mosógépben mosható. Eszméletlen dekoratív, és remek az ára. Méretileg az S/M mérete talán a 38as hölgyeken mutat a legjobban, bár jó és nőiesebb 36oson, és a 40esen is. Egyetlen „hátránya”, hogy a kép nagyon is csalóka, mivel a body kimondottan a kisebb cicin, vagy igen formás (nem lógós) nagyobbon mutat jól.
A termék csak S/M méretben létezik, de talán pont ezért elég "UNI", így 34es, vagy szűk 36os méretre ezt a bodyt nem ajánlom.

Összességében  (1től-5ig):
Anyag: 5
Kidolgozás: 4
Erotikusság: 5
Méretezés: 3  (36,38,40 méret + szép cici)
Ára: 4490 Ft. (2010.február 15.ig)
Jellemzés: mutatósan erotikus

A másik Valentin napi ajánlatunk egy nagyon jó fazonú tanga.  Elöl érdekes dupla pánt megoldása, és áttetsző anyag van, míg hátul puha csipkével díszítették. Méretezése elég jóra sikerült, S/M méretben a 34,36,38 míg L/XL méretben a 40,42es méretű hölgyeknek ajánlom. Összességében egy ízléses, de nem hivalkodó, akár hétköznap is használható tangával lephetik meg az urak a hölgyeket, vagy a hölgyek az urakat :)

Összességében  (1től-5ig):
Anyag: 5
Kidolgozás: 5
Erotikusság: 3
Méretezés: 5  (34-42ig)
Ára: 2490 Ft.
(2010.február 15.ig)
Jellemzés: diszkréten sexy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csini.blog.hu/api/trackback/id/tr801682145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása