Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CsiniBlog

Fehérneműk, összeállítások, újdonságok, terméktesztek. Hagyományos és Érzéki vonalakon :)

Linkblog

Fehérnemű Fashion Blog

2010.01.15. 16:47 Sirid

Bilincses miniruha meg a fűzős tesója

Címkék: sexy erotikus fehérnemű bilincs miniruha szexy dögös legavenue

A héten megérkeztek a Leg Avenue márka új mini ruhái. Bevallom a márka iránt nem vagyok valami elfogult, sokszor katasztrófális anyagokból készülnek az amúgy méregdrága holmijaik, és a méretezést néha annyira sikerült UNIra gyártani, hogy nő legyen a talpán, akire jó. Szerencsére a necc ruhácskáik kivételek, és a harisnyák sem rosszak, bár 160cm. alatt nem ajánlott.

Nos, a tesztelésre rendelt két darab első ránézésre szörnyű gagyinak tűnt, hiszen a márkától megszokott szép akasztós-dobozos csomagolás helyett csak egy sima nejlonba voltak belehajtogatva, ami azért is kiábrándító, mivel egy 16.990 Ft.os termék azért kapjon már egy normális csomagolást.

Viszont megszabadulva a műanyag fóliától a miniruhák meglepően kellemes csalódással töltöttek el.

 

A fűzős ruhácska kicsit specifikusabb, anyaga közepesen elasztikus, ez vonatkozik a csipkére is.  Az ötlet remek,  a cucc baromi dekoratív, kihívó, és a nyakrésze miatt némiképp dominás beütést is kap.
A ruha derékban karcsúsított, hátán mély kivágással, szép csipkemegoldással. Nagy előnye, hogy melltartóval is hordható, így felsőnek is tökéletes. Méretileg sajnos kicsit korlátozott, 36 és 38asoknak ajánlom, de a nyakörv hatása miatt olyanoknak áll igazán jól, akik megfelelően hosszú nyakkal rendelkeznek, és mellesleg erős B, C vagy D méretűek.

Összességében  (1től-5ig):
Anyag: 3
Kidolgozás: 4
Erotikusság: 5
Méretezés: 3  (36,38 méret + hosszabb nyak)
Ára: 16.990 Ft.
Jellemzés: Extra DÖGI

A félvállas miniruha első ránézésre olyan szűkebb 36os méret, de a nyúlása miatt pont szépen kifeszül a 36 vagy 38as méretű hölgyeken. Az anyag kellemes, a rajta lévő díszítők nem tűnnek úgy, amint ami hamar lejön. A vállmegoldása zseniális. A ruhát a vállánál egy pici bilincs kapcsolja össze a vállpánt láncával. Az öv viszont furi, mivel „ál”öv, hátul tépőzárral lehet összekapcsolni, viszont így elöl pont úgy áll, ahogy kell.
Mivel jól nyúlik, és dekoltázsa sem merész, és a hossza sem túl rövid, vagy túl hosszú, így nagyon sok hölgynek jól áll. Mellesleg sem korlátozott, a kicsit nagyítja, a nagyok kicsinyíti. előnyös darab, bár melltartóval nem hordható. Egészében élőben jobban tetszett, mint képen. Jók a részletek, eltalált a fazon is.
 
Összességében (1től-5ig):

Anyag: 4
Kidolgozás: 4
Erotikusság: 5
Méretezés: 5 (34,36,38 méretek)
Ára: 16.990 Ft.
Jellemzés: dögös és sexy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csini.blog.hu/api/trackback/id/tr121674900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása