Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CsiniBlog

Fehérneműk, összeállítások, újdonságok, terméktesztek. Hagyományos és Érzéki vonalakon :)

Linkblog

Fehérnemű Fashion Blog

2010.03.11. 17:46 Sirid

Érzéki fehérneműk természetes nagy mellű és szilikon mellű lányokra.

Címkék: sexy nagy fehérnemű szexi cicik csipke mellek legavenue obsessive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fura egy szituban vannak a természetes nagy mellekkel rendelkező hölgyek, mivel akinek nem olyan van, az őket irigyeli, akinek viszont ilyen jutott, hát az megszenved vele. Fehérnemű téren mindenképpen.  Ez sokszor a szilikon cicire is igaz, bár annak megvan az az előnye, hogy nem kell olyan tartást biztosítani, mint a természetes változatnak. De a lényeg mindkettőnél ugyanaz, olyan fehérnemű való rájuk, ami nem úgy néz ki, mintha egy kiló májkrém közepébe beletoltunk volna egy kis kagylóhéjat. Ez –azt gondolhatnánk- nem egy nagy dolog, hiszem minden erotikus fehérneműs képen szilikon cicis leányzó illeg-billeg, így akinek van akkora, annak állnak ezek a szettek igazán jól. Ez egy nagy tévedés! Sajnos ezek a képek számítógépes grafika készítményei, és a szettek átlagos mellméretre készülnek. Nagyítóval kell keresni olyat, ami szépen és jól mutat nagyobb kebleken is.

 Nagy mellről D-s vagy a feletti méretnél beszélhetünk. Sajnos hazánkban jellemző, hogy a nagy mellű hölgyek kisebb melltartókba nyomorgatják bele magukat, mivel a méretüknek megfelelő melltartót túl mamásnak, vagy túl drágának találják. (Ilyenkor van a 4 melles kibuggyanásos probléma)
Sajnos ez nemcsak a mell formájára hat idővel, hanem hátfájáshoz is vezethet, és tartós nyomásra (mondjuk a rossz méretből adódóan a merevítő évekig bevág),a mellrák nagyobb esélyű kockázatát is magában hordozza. Sokszor az is előfordul, hogy a hölgyek nem hiszik el, hogy nekik akkora mellük van, ilyenkor tipikus eset, hogy  85/C melltartót hordanak 75/E vagy 80/D helyett. Így ugye a kosár méretileg jó, viszont körben a melltartó bő, így pont azt a tartást nem adja meg, ami a funkciója lenne.  Ebben ez esetben a mell hamarabb indul a gravitáció adta irányba, és hátfájást, rossz tartást eredményezhet.

Azért szedtem külön a címben is a szilikon mellet, mivel a szilikon mellű lányoknál más problémák szoktak lenni. Ők is rendszerint kisebb kosaras melltartót hordanak, főleg azért, hogy a melleiket középre vagy fentebb tolják.  Amúgy nekik szintén nagyon fontos a melltartó, hiszen a szilikon mell is lógásnak indul pár év után, és ezen nagyon sokat lehet kompenzálni tudatos, és jó méretű melltartó hordással. No, ennyit a melltartós tapasztalatokról, írok még majd erről külön posztot.

Nagyon fontosnak tartom elmondani, hogy az URAK IMÁDJÁK A NAGY MELLEKET, így azt erotikus ruha választásnál eldugni, vagy azon problémázni, hogy „jahj.. picit lóg.. jahj.. nem olyan, mint melltartóban” VÉTEK, ÉS TILOS !!!

Az érzéki fehérneműk legnagyobb többsége nem merevítős.
Ami merevítős, az szigorúan B kosaras, így 4 típus marad a dús keblű hölgyeknek:

1: Olyan hagyományos fehérneműk, amik gyártanak szexi cuccokat D,E,F,G,H méretű kosarakkal is.
Ezek nagy előnye, hogy kosarasak, megfelelően tartanak, és tényleg gyönyörű, különleges "komoly" darabok.
2: Necc, vagy elasztikus cuccok, amiknek nincs semmilyen mellvarrása. Ezek a legdögösebbek.
3: Olyan mell alatt szabott rucik, amik szabásuknál fogva alkalmasak nagy cici tárolására. Ezek a szolidan szexi darabok.
4: Nagyon mélyen dekoltált ruhák, amik szigorúan melltartó nélkül vehetőek fel. Nagy mellre ezek az igazán ütős darabok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindez képekben:
1: Első két képen egy kimondottan nagy mellre specializálódott cég fehérnemű szettjét és fűzőjét tettem be. Gyönyörű csipke, finom anyagok, nagy mellre specializálódott megoldások.  A kép magért beszél, a fehérneműket H kosárig tudjuk megrendelni, több méretben és színben, fazonban. A melltartó árak 8500 Ft.tól, az alsók 2990 Ft.tól indulnak. A fűző 17.000 Ft.

2: A necc cuccok tuti befutók!3. képen egy extra dögös  kétrészes, (Hustler – 5490 Ft.) Vagy a negyediken egy necc ruha (LegAvenue -5490 Ft.)

3: Ötödik képen egy fehér szett. Kimondottan nagy mellre opcionálva. Különleges mellmegoldása van: gazdagon a nyakba felmenő anyagot mi magunk tudjuk megkötni a nekünk tetsző helyen a kis selyem szalaggal. (Obsessive – Swan  6390 Ft.) Hatodik képünk egy mellnél nyitott kis rucika. A nyitott ruhák nagyon ütősek nagy cicin! (Obsessive - Joanna -7290 Ft.)

4. kategóriában példánk egy japán stílusú extra sexy dekoltázsközpontú miniruha. (Obsessive – Miyo -  8890 Ft.) Utolsó képünk pedig egy csipkés, mély kivágású csipkeruci. (Leg Avenue -7390 Ft.) Ez a duci csajokon is remekül áll!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csini.blog.hu/api/trackback/id/tr221831904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dezsőjóska 2010.03.19. 09:03:19

Ez a blog hiánypótló! Pofátlanabbul kéne reklámoznod!
Gratulálok!
süti beállítások módosítása