Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CsiniBlog

Fehérneműk, összeállítások, újdonságok, terméktesztek. Hagyományos és Érzéki vonalakon :)

Linkblog

Fehérnemű Fashion Blog

2010.03.10. 17:57 Sirid

Az öltözködés Tízparancsolata a Swinger klubban.

Címkék: klub ruha party erotikus fehérnemű swinger 18+


Akik először látogatnak el swinger klubba, azoknak általában komoly fejtörést jelent a „Mit is vegyek fel„ kérdés.  A legfontosabb szempont: Érezd jól magad a kiválasztott ruhában!

Vásárlóink problémáiból és igényeiből raktam össze ezt a kis jó tanács listát:

1.: Legyen olyan, amiben nem feszengsz. Persze mindenki azt gondolja, hogy a swinger klubban eltöltött 5-6 órában non-stop szex megy, de ez nem igaz. Az idő legtöbb részét a közös helyiségekben töltitek el, beszélgetéssel, evéssel, ivással. Így fontos egy olyan ruha, amiben le tudsz ülni, amiben kényelmesen érzed magad, és nem azon kell ügyeskedni, hogy úgy ülj, hogy rajtad maradjon.

 2.: Olyan legyen, amiben szexinek érzed magad.  Mindegy, ha a kedvenc fehérnemű garnitúrádat veszed fel egy kis szoknyával, vagy a legdögösebb necc mini ruhát választod, az a fontos, hogy saját magadnak szexi legyél benne.

3.: Előtte próbáld fel, és kérd rá a párod áldását! Hallgass a tanácsaira!!

4.: Sokszor nem is a ruha a lényeg, hanem a kiegészítők. Ne feledkezz meg egy megfelelő színű hajpántról vagy harisnyáról. (Utolsó kép nővérke szerkója jó példa)

5.: Válassz átlagos cuccok helyett valami olyat, ami Téged kifejez. Ha finom típus vagy, menj selyembe, ha kicsit infantilisen játékos, akkor bátran válassz diáklány rucit, stb..

6.: Legyen a ruha könnyen le és felvehető. Itt nem csak a kalandokra gondolok, hanem szinte minden klubban van pezsgőfürdő, vagy medence, és nincs rosszabb, mint egy fűzős-harisnyás komplett megoldást a nedves bőrre visszaeszkábálni.

7.: Ha csak nézelődni mentek, vagy szigorúbb szabályokat tűztetek ki magatoknak, akkor válassz nyugodtan zártabb ruhát.  Itt nem apáca szerkóra gondolok, hanem pl. egy szexi bodyra, vagy egy kevésbé átlátszó összeállításra, esetleg francia bugyis/kisnadrágos együttesre. (1. kép ruhája szinte egy nyári utcai ruha :) )

8.: A cipő legyen kényelmes. Jobb helyeken van tánci-tánci, ami nagyon szórakoztató (és az uraknak igen kellemes), és kár lenne egy kényelmetlen cipő miatt kihagyni.

9.: Ha nem akarsz ruhára költeni, akkor menj a kedvenc bikinidben, vagy egy sima melltartó-bugyi fehérnemű szettben, amihez köss a derekadra egy kendőt.

10.: Ha nagyon nem érzed magad jól melltartó nélkül, akkor olyan darabot kell választani, amihez fel lehet venni a melltartót! Az a lényeg, hogy jól érezd magad. Amúgy a jelmezek, és a sima baby-dollokhoz tőkéletes kiegészítő a mindennapi, ruha alatt hordott melltartó.

+1.: Férfiaknak itt is könnyebb dolguk van, felvesznek egy boxert, és kész :) Persze valami cuki mintással, vagy extra darabbal ők is jobban tudnak hódítani :P

 

 

Gyors összefoglaló a képekhez :

Első képünk egy tökéletes első bálozós darab. Elasztikus, takar, de szexy, nem látszik át, mégsem "sok".  Nem hagyományos fekete, de a fekete szélek miatt illik hozzá egy sima fekete cipő vagy más kiegészítő. (Obsessive : Alcove miniruha 9390 Ft.)

Második képen egy necc ruhácska látható. Elasztikus, gyakorlatilag minden alakon jól áll, ahol kell takar, ahol nem, ott nem .. :) (Leg Avenue - 7490 Ft.)

Harmadik képen egy baby-doll. Ez így is hordható, de egy fekete melltartó + tanga/francia bugyis megoldással is remek. (Obsessive: -Electra Black (Méretek: S/M, L/XL) 6990 Ft.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Negyedik és ötödik képünk összefügg, szexi kis fekete csipke együttes, amihez külön franciabugyi is vásárolható, ha valaki nem szeretne tangában menni.
(A szett : Obsessive - Bloom együttes tangával (Mérete: S/M, L/XL) 5290 Ft. Hozzá való Fűzős franciabugyi : 2990 Ft.)

Utolsó képünkön két beöltözős lehetőség:
A diákruha nagyon jó választás, a kis fehér felső alá simán lehet melltartót is venni. Miniszoknyája takar, és a szett része a zokni is. (Obsessive - 10500 Ft.)
A másik egy igazán dögös, haladóknak való nővérke. Igazából maga a body is brutál szexi, de nem ezért tettem be ide, hanem a lábán lévő, fantasztikus megoldású kiegészítő miatt.
(Maga a szett 3 részes, (fejpánt, body, combdísz) khimera -9990 Ft.) De ezt a fajta kiegészítő megoldást simán el lehet "csenni", méteráru boltban pár méter selyemszallaggal a legegyszerűbb ruhánkat is fel tudjuk így tuningolni. Karra ugyancsak érdekes megoldás!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csini.blog.hu/api/trackback/id/tr781829170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása