Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CsiniBlog

Fehérneműk, összeállítások, újdonságok, terméktesztek. Hagyományos és Érzéki vonalakon :)

Linkblog

Fehérnemű Fashion Blog

2010.02.17. 15:19 Sirid

Duci csajok Sexy ruciban

Címkék: ruha sexy mell nyitott tanga duci molett fűző combfix cicaruha

Rengeteg téma kavarog a fejemben, de talán legyek következetes, és beszéljünk arról, hogy mi is áll jól a duci hölgyeknek!

Sajnos manapság ez a fogalom nagyon eltolódott, és már a magyar 40es méretű hölgyek is ducinak érzik magukat, pedig szerintem, és a papírforma szerint is a duci méret 44től kezdődik.

Múlt héten járt bent a boltban egy hölgy a párjával.  A hölgy olyan 40-45 éves lehetett, és alakra az a típus volt, aki hasra és csípőre hízik, míg a lába, keze és a melle relatív vékonyak. Fix elképzelése volt, hogy neki valami olyan kell, ami bő fazonjával eltakarja a hasán a felesleget, szabadon hagyva lábait és kezét, amik előnyösek. Számtalan darabot felpróbálva egyre jobban elkeseredett, mivel az ilyen darabok nyilvánvalóan nem álltak jól neki. Képzeljük el, hogy egy hasát rejteni akaró fehér bőrű hölgyön semmi más nincs, csak egy kis pántos csoda, ami mell alatt bővül. Sajnos a szexy fehérneműre NEM, vagy NEM EGY AZ EGYBEN érvényesek a sima öltözködés szabályai.

HA CSAK A ELTAKARNI KÍVÁNT RÉSZRE HÚZUNK RUHÁT, AZZAL PONT AZT HANGSÚLYOZZUK.

Az a szerencsés hozzáállás, ha hangsúlyozzuk az előnyös részeket!
Tilos az az elsődleges szempont, hogy takarni kell az előnytelent!


Fontosabb pl. a vonalvezetés. Sokkal csinosabb lesz egy elöl nyitott baby-doll, vagy amiben bármilyen hosszanti varrás, vagy minta van, mint egy spagettipántos fekete "csipke-zsák" (Az első képen is egy ilyen együttest mutat be a hölgy)

Az persze nyilvánvaló, hogy aki ruhában is elégedetlen magával, az fehérneműben is az lesz, de mégis próbáljuk meg azt hangsúlyozni magunkon, ami előnyös, és ha eldöntjük, hogy meglepjük a  –párunkat- egy érzéki fehérneműbe öltöztetett önmagunkkal, akkor  próbáljunk kitörni a saját elképzeléseink korlátaiból, és ha lehetőség van rá, olyan fazonokat is felpróbálni, ami első ránézésre nem tetszik.

Még egy fontos gondolat:  ha a párod látott már ruha nélkül, és tetszel neki, akkor szexy cuccban még jobban tetszeni fogsz.  Még akkor is, ha szerinted van ott oldalt egy kis hurka. Ő ezt tudja, és hidd el, nem azt fogja nézni.

Szóval hangsúlyozzuk amink van, és előnyös:

Nagy melled van ? KI VELE! Minél jobban kivágott, vagy akár teljesen szabadon hagyott.. az a tuti! Semmi másra nem szabad figyelmet terelni! (2.kép tökéletes példa)

Fent vagy erős, de lábaid formásak? Combfixet RÁ! minél extrább, annál jobb. Fentre meg mehet valami sima rucika, akár nem is kell fehérnemű. A fűzőt felejtsd el!

Körte forma vagy ? Nyitott randi bugyi és egy gyönyörű szatén köntös a barátod! Mellnél elvágott, bővülő fazonokat felejtsd el! fehérneműben az nem előnyös. Ha bevállalós vagy mehet az ultra extra body is. Combfix, harisnyatartó Tilos!

Ha egyenletesen van rajtad mit fogni, akkor a baby-doll, vagy a picit kurvás, de nagyon ütős cicaruhát ajánlom.

+ 1 : Több fehérnemű bemutatót csináltunk már, és ha meg tudom oldani, mindig próbálok egy duci csajt is vinni modellnek, mert lehet mellette bármilyen modell alakú bige, soha semminek nincs olyan sikere, mikor a végén kijön a molett csaj a nővérke ruhában!!!
 Az felülmúlhatatlan.. a férfiak a szívüket fogják, vagy mást.. és egyként kiáltanak orvosért :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csini.blog.hu/api/trackback/id/tr511766401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása